Blog

Praktijknieuws

Praktische informatie

Vacature doktersassistent(e)

Het Zorgstation is een modern en goed functionerend gezondheidscentrum in het hart van Bodegraven. 3 artsen vormen de maatschap en worden ondersteund door twee zeer betrokken collega artsen. Daarnaast werken er 2 collega’s als POH’s somatiek, 2 collega’s als POH’s GGZ en een verpleegkundig specialist. Onze 7 assistentes zijn het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Ook veel andere functies, apotheek, fysio, podotherapie etc., hebben een plek binnen ons centrum.

Wij zijn op zoek naar een ervaren doktersassistente. Wij zoeken iemand voor 20 – 36 uur per week. Werktijden in overleg. De assistentes werken voor alle vijf de artsen maar hebben ook een ‘eigen’ spreekuur en hebben o.a. een actieve rol in ons VVR programma. We hebben een fijn en hecht team.

Ben je gediplomeerd doktersassistente en heb je zin in een afwisselende baan met fijne collega’s? Bel met Laura van Werven de praktijkmanager of Gerry Wiesenhaan een van de huisartsen. Direct je brief met cv sturen naar laura@ontzorgopmaat.nl is ook prima.

Het Zorgstation
Stationsplein 5, 2411 EH Bodegraven

Laura van Werven: 06 – 38 569 924
Gerry Wiesenhaan: 0172 – 76 65 55

Verandering werkzaamheden Liesbeth Kranenburg
Met ingang van 1 september 2021 is Liesbeth Kranenburg doorgestroomd naar het 2e jaar van haar opleiding tot verpleegkundig specialist. De studie kent een instroom variant gericht op de verpleegkundige die werkt in de huisartsenpraktijk. Zij leert hoe ze zelfstandig gezondheidsproblemen kan diagnosticeren en behandelen. September 2022 zal zij haar opleiding afronden en dan als VS aan de slag gaan binnen onze praktijk.

Haar werkzaamheden als praktijkondersteuner zijn overgenomen door Maria Labee, zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk.

Welzijn op recept: Je beter voelen begint hier!

Dichtsbijzijnde prikposten Groene Hart Ziekenhuis:

Medisch Centrum Bodegraven, Willem de Zwijgerstraat 9c, 2411 VT Bodegraven

Maandag t/m vrijdag 08.00-10.00 uur

Dienstencentrum Rijngaarde, Rijngaarde 1, 2411 EV Bodegraven

Maandag / woensdag / vrijdag 09.00-10.00 uur

Het nieuwe privacy reglement naar aanleiding van de nieuwe Europese richtlijnen en wetgeving.

Written by Kim

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *