Medewerkers

Lianne van der Zijden, doktersassistente

Ik ben Lianne van der Zijden, in 1989 ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Ik ben opgegroeid in de bollenstreek en heb er vele jaren in huisartsenpraktijken gewerkt.  Ik houd van het medische vak en sta u graag te woord. Ik doe alle voorkomende kleine verrichtingen tijdens een spreekuur. Ook geef ik u advies over wat de benodigdheden zijn voor uw reis naar de tropen. U kunt mij vinden op “Het Zorgstation” op dinsdag en donderdag”. De andere dagen geniet ik van mijn gezin en hobby’s zoals hardlopen en tuinieren.

Yvonne Blijleven, doktersassistente

Ik ben Yvonne Moenen-Blijleven en ik werk sinds oktober 2000 als doktersassistente bij Judith Bouma en nu met heel veel plezier in het Zorgstation. Werken in zo’n groot team voegt toch heel wat dimensies toe aan het dagelijkse werk en dat is leuk!

Het omgaan met patienten vind ik erg leuk en afwisselend. Op vrijdag werk ik achter de balie of telefoon en help ik de huisarts met patiëntenzorg in de behandelkamer.

Marijke Broere, doktersassistente

Mijn naam is Marijke Broere en ik werk al jaren als gediplomeerd doktersassistente. U komt mij in de regel tegen op maandag, woensdag en vrijdag. Hoewel ik ook flexibel ben en soms inval op andere dagen als het druk is of in verband met vakanties. Naast uw vragen beantwoorden aan de telefoon of aan de balie doe ik ook alle verrichtingen op het spreekuur. Een leuk onderdeel van mijn werk is het verzorgen van reisadviezen in verband met benodigde vaccinaties of anti malaria medicatie, en huisbezoeken doen in het kader van de ouderenzorg. Ook voor vragen over ‘mijngezondheidsnet’ kunt u bij mij terecht.

Ilone Hoornweg, doktersassistente

Ik ben Ilone en werk op Het Zorgstation als doktersassistente. Een bijdrage leveren aan de gezondheid van onze patiënten is wat mij dagelijks drijft. Het werk is superleuk en afwisselend.

Maria Labee, POH

Mijn naam is Maria Labee en sinds september 2020 ben ik met veel plezier werkzaam als praktijkondersteuner somatiek  in deze praktijk. Hiervoor was ik werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg en in het Groene Hart Ziekenhuis. Na ruim 20 jaar verzorgend bezig geweest te zijn begin ik nu aan een nieuwe uitdaging; Het begeleiden van mensen met een chronische aandoening.  Dit als ondersteuning van de huisarts.

Sarie Droogers, POH-GGZ

Ik ben Sarie. Ik werk op Het Zorgstation als Praktijk Ondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheids Zorg (POHGGZ). Samen met patienten werk ik eraan dat er zoveel mogelijk balans en regie is over wat zij willen en kunnen in het dagelijkse leven. De soms lastige dilemma’s en problemen pakken we actief aan.

Anja Dijkhuis, POH-GGZ

Werkzaam als POH-GGZ.

Sylvia Polhuis, POH

Mijn naam is Sylvia Polhuis ik ben werkzaam in de praktijk sinds 2013 als Praktijkondersteuner Huisarts (POH heet dat in de huisartsenzorg). Zelfstandig maar uiteraard ook in overleg met uw huisarts  begeleid en ondersteun ik mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, astma/COPD en mensen die willen stoppen met roken. Dat doe ik met veel plezier gedurende drie dagen per week. U kunt via de assistentes of via de site zelf een afspraak bij mij boeken.