Medewerkers

Yvonne, doktersassistente

Ik ben Yvonne en ik werk sinds oktober 2000 als doktersassistente bij Judith Bouma en nu met heel veel plezier in het Zorgstation. Werken in zo’n groot team voegt toch heel wat dimensies toe aan het dagelijkse werk en dat is leuk!

Het omgaan met patienten vind ik erg leuk en afwisselend. Op vrijdag werk ik achter de balie of telefoon en help ik de huisarts met patiëntenzorg in de behandelkamer.

Marijke, doktersassistente

Mijn naam is Marijke en ik werk al jaren als gediplomeerd doktersassistente. U komt mij in de regel tegen op maandag, woensdag en vrijdag. Hoewel ik ook flexibel ben en soms inval op andere dagen als het druk is of in verband met vakanties. Naast uw vragen beantwoorden aan de telefoon of aan de balie doe ik ook alle verrichtingen op het spreekuur. Een leuk onderdeel van mijn werk is het verzorgen van reisadviezen in verband met benodigde vaccinaties of anti malaria medicatie, en huisbezoeken doen in het kader van de ouderenzorg. Ook voor vragen over ‘mijngezondheidsnet’ kunt u bij mij terecht.

Ilone, doktersassistente

Ik ben Ilone en werk op Het Zorgstation als doktersassistente. Een bijdrage leveren aan de gezondheid van onze patiënten is wat mij dagelijks drijft. Het werk is superleuk en afwisselend.

Wietske, doktersassistente

Mijn naam is Wietske, ik ben in 2001 afgestudeerd als doktersassistente, heb jarenlang ervaring in een apotheekhoudende huisartspraktijk.

Sinds 2021 werk ik met heel veel plezier bij het Zorgstation.
Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.
Verder val ik zo nodig in op dinsdag en vrijdagochtend.
Ik zeg altijd mijn werk is mijn hobby,elke dag is weer anders, dat maakt het vak zo leuk.
Ik haal dan ook veel voldoening uit mijn werk, dat mede wordt mogelijk gemaakt door mijn collega’s.

Maria, POH

Mijn naam is Maria en sinds september 2020 ben ik met veel plezier werkzaam als praktijkondersteuner somatiek  in deze praktijk. Hiervoor was ik werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg en in het Groene Hart Ziekenhuis. Na ruim 20 jaar verzorgend bezig geweest te zijn begin ik nu aan een nieuwe uitdaging; Het begeleiden van mensen met een chronische aandoening.  Dit als ondersteuning van de huisarts.

Sarie, POH-GGZ

Ik ben Sarie. Ik werk op Het Zorgstation als Praktijk Ondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheids Zorg (POHGGZ). Samen met patienten werk ik eraan dat er zoveel mogelijk balans en regie is over wat zij willen en kunnen in het dagelijkse leven. De soms lastige dilemma’s en problemen pakken we actief aan.

Anja, POH-GGZ

Mijn naam is Anja Dijkhuis, ik werk alweer zo’n 10 jaar als POH-GGZ voor de huisartsen in Het Zorgstation.

Daarvoor jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg o.a. gewerkt in de psycho- geriatrie, jeugdzorg, Centrum ’45.

Ik werk met veel plezier, mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag.

Leonoor, doktersassistente

Mijn naam is Leonoor, ik werk sinds november 2022 bij Het Zorgstation. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Ik ben in 2001 afgestudeerd. Hiervoor heb ik een klein uitstapje gemaakt naar het verpleeghuis als doktersassistente. De voorgaande jaren ben ik voornamelijk bij een huisartsenpraktijk en een aantal jaren bij de HAP Gouda werkzaam geweest.

Wat mij trekt in het werken bij een huisartsenpraktijk is het contact met verschillende mensen. Het helpen en adviseren en de medische handelingen maken het werk voor mij afwisselend.

Saskia, doktersassistente

Mijn naam is Saskia en ik ben in opleiding tot doktersassistente. Mogelijk kent u mij vanuit de apotheek.

Ik vond het tijd voor wat anders en ben zodoende aan de opleiding doktersassistente begonnen. Sinds september 2023 loop ik met heel veel plezier stage hier bij Het Zorgstation. De afwisseling in het werk en het contact met de patiënten maakt dit een mooi beroep vind ik. U komt mij hier tegen op maandag, donderdag en vrijdag.

Jolanda, POH-S

Mijn naam is Jolanda. Ik start in april 2024 als POH-somatiek. Hiervoor ben ik lange tijd IC-verpleegkundige geweest. 5 jaar geleden heb ik de overstap naar de huisartsenpraktijk gemaakt. Ik vind het mooi mensen te begeleiden bij het omgaan met een chronische aandoening, en samen te kijken waar er verbetering mogelijk is.

Liesbeth, verpleegkundig specialist

Laura, praktijkmanager

Ik ben Laura van Werven en ik werk als praktijkmanager in Het Zorgstation.
Ik ben vaak betrokken bij (nieuwe) werkwijzen of beleid en kwaliteit in de praktijk.
Ik hoop werk uit handen te nemen, zodat praktijkmedewerkers blij rondlopen omdat ze hun tijd kunnen besteden aan patiëntenzorg.