Huisartsen

Judith Bouma | Huisarts

Mijn naam is Judith Bouma, sinds 2000 werkzaam in dit mooie vakgebied. Huisarts worden was altijd mijn grote wens. Goede zorg leveren dicht bij de mensen thuis, dat is mijn passie. De omgang met patiënten uit de verschillende leeftijdsgroepen met elk hun eigen zorgbehoeftes maakt het vak afwisselend en uitdagend. In de loop van de jaren leer je elkaar en de gezinssituatie beter kennen. Dit is een waardevolle aanvulling, specifiek voor de huisarts, om op allerlei gebieden passende zorg en ondersteuning te kunnen geven.

Veranderingen in de maatschappij, uitbreiding van het takenpakket van de huisarts en de wens om meer te gaan samenwerken heeft er toe geleid dat we als collega’s het gezondheidscentrum zijn gaan opzetten.

Ik ben heel trots op ons “Het Zorgstation”, een mooie praktijk waar iedereen welkom is. Een plek waar we met ons hele team kwalitatief goede zorg willen leveren.

BIG registratie nummer: 99045214901

Gerry Wiesenhaan | Huisarts

Mijn naam is Gerry Wiesenhaan. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam, in 1995 ben ik afgestudeerd. Na wat omzwervingen ben ik in 2005 begonnen met de huisartsen opleiding. Per 2009 heb ik de praktijk van dr Bastiaansen overgenomen. In 2016 zijn we met drie collega’s Het Zorgstation gestart. Het is erg fijn om mensen te kunnen adviseren, ondersteunen en begeleiden. Huisarts zijn is het mooiste beroep dat er is! In het Zorgstation werken we samen met een heel fijn team, wat een extra dimensie aan de zorg geeft.

BIG registratie nummer: 79045117301

Tamara Abouljoud | Huisarts

Justin Scheffers | Huisarts