Blog
Hans van den Brule

Hans van den Brule

Huisarts

Mijn naam is Hans van den Brule.  In 1984 ben ik als huisarts gestart in Bodegraven.
Sinds 1996 ben ik als huisartsopleider verbonden aan het LUMC. Ieder jaar werkt bij mij een huisarts in opleiding die in het laatste jaar van de huisartsopleiding is. Dit vind ik erg leuk en hierdoor blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in mijn vak.
Ik houd van het huisartsenvak in de volle breedte. Gezondheid is ons grootste goed. Je kan als huisarts mensen  bijstaan met raad en daad.
Het is heel bijzonder om mensen/gezinnen van zo dichtbij mee te mogen maken en te begeleiden van jong tot oud.
Ik hecht veel waarde aan preventie en een gezonde levensstijl. Ik vind het heel leuk om de laatste jaren van mijn loopbaan in Het Zorgstation te mogen werken, dat wij met elkaar met zoveel zorg hebben opgericht.

Written by Kim

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *