Diëtistenpraktijk
Mirjam van Egmond

Diëtistenpraktijk Mirjam van Egmond: voor al je vragen over voeding, dieet en leefstijl, bij gezondheid en ziekte. Professioneel, praktisch en persoonlijk.

Met veel plezier en passie run ik mijn praktijk. Dat gaat niet alleen over afvallen, maar ook over Diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, longziekten, ondervoeding/onbedoeld gewichtsverlies, voeding bij kanker, maag/darmklachten, voedselovergevoeligheid, kinderen, leefstijladvies, enz.
Bijna alle dagen van de week is de praktijk geopend. Met veel plezier werk ik in Het Zorgstation. Samenwerking vind ik erg belangrijk en het werkt meer dan uitstekend om met de andere zorgverleners op 1 locatie te werken in een prettige, fijne sfeer. Dat komt de zorg ten goede!

Je gezondheid verbeteren met voeding? Dat kan bij Diëtistenpraktijk Mirjam van Egmond. Ik ben in 1987 afgestudeerd als diëtist, getrouwd, moeder van een dochter en zoon, en oma van een kleindochter.  Ik heb veel ervaring opgedaan en werk sinds 2003 in mijn eigen praktijk in Bodegraven en Woerden.  Ik heb een 4 jarige HBO- opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd, en vele post-HBO opleidingen. Ik ben geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici, wat betekent, dat je verzekerd bent van professioneel advies van hoge kwaliteit en ik bevoegd ben advies te geven bij medische indicaties. Diëtist is een beschermde titel.

Je bent van harte welkom, alle gegevens zijn te vinden op www.dietistemirjam.nl
Afspraak maken? Bel 0172-614225 of mail: dietistemirjam@gmail.com of maak een afspraak via de online agenda op mijn website.
Tot ziens, Mirjam van Egmond.

N.B. per 1 oktober 2017 gewijzigde spreekuren, zie hier onder en de website!

Online afspraak maken: klik op www.dietistemirjam.nl.

Lid NVD, KDOO, Nederlandse Werkgroep Diëtisten Cardiologie, expertgroep DM, CVRM en hartfalen (REOS).

Kijk voor openingstijden, spreekuren, afwezigheid en waarneming op www.dietistemirjam.nl.

Spreekuren in Bodegraven
De Werf 105 (tevens postadres)
Willem de Zwijgerstraat 9 (Medisch Centrum Bodegraven)
Stationsplein 5 (Het Zorgstation)
Spreekuren in Woerden:
Rubensstraat 54A (boven de Service apotheek/huisartsenpraktijk Rubensstraat)